Your EPS account

Tap into all of our EPS partner resources: update your account details, log support requests, access API documentation and much more

Your email or password is incorrect. Please try again or reset your password.
If the issue persists please contact your EPS representative.

Forgot password?

Reset your password

Please enter your email address below. We will send password reset instructions to the email associated with your EPS account.

Thank you

An email has been sent to your account email address with further instructions on how to reset your password.

Back to sign in

TAAP - Join TAAP - Netherlands

Boek vol vertrouwen. Boek bij Expedia TAAP

Boek bij het Expedia Travel Agent Affiliate Program (Expedia TAAP) en krijg toegang tot het ruime aanbod aan reistarieven en beschikbaarheden van Expedia Group om voor reizigers de perfecte reis samen te stellen! Duizenden reisbureaus in Spanje vertrouwen op ons stabiele netwerk van aanbieders en sterke financiële positie om hun boekingen te maken en reizigers aan het reizen te houden.

Nieuw bij Expedia TAAP? Registreer vandaag nog bij ons

 

Tijdelijke aanbieding

Alle nieuwe reisbureaus die zich bij Expedia TAAP aansluiten krijgen onmiddellijk het Silver-niveau.* Met het Silver-niveau krijgen reisbureaus toegang tot competitieve pakkettarieven waarmee ze gemiddeld 20% besparen op accommodatietarieven wanneer ze geboekt worden met een reiscomponent. Daarnaast ontvangen ze een extra commissie van 1% op alle voltooide accommodatieboekingen die via onze website zijn afgesloten.**

Deze tijdelijke aanbieding geldt ook voor alle reisagenten die al meer dan een jaar niet bij Expedia TAAP hebben geboekt, dus meld u vandaag nog aan en verdien meer met elke boeking!

 

Voer uw e-mailadres in om uw TAAP-account aan te maken

 

P.S. Een 'voltooide' hotelboeking is een boeking die de gasten reeds genoten hebben.
* De niveau-upgrade is geldig tot 31 december 2020.
** De commissie van 1% is geldig voor voltooide accommodatieboekingen die ten laatste op 31 december 2020 worden afgesloten en vóór 31 maart 2021 zijn voltooid.

 

"Gebruiksvriendelijk platform waarop we consistent de beste tarieven en beschikbaarheden vinden in vergelijking met andere reispartners"
- 1000 Mile Travel Group.

"Dankzij pakkettarieven kunnen we reizigers lagere tarieven bieden dan wat ze zelf online kunnen vinden." 
- Holiday XP

"Onze reisannuleringen zijn minder geworden. De tevredenheid van onze reizigers en onze omzet is daarentegen torenhoog geworden."
- Expedia CruiseShip Centers

4 stappen om de perfecte reis te boeken en meer te verdienen

Stap 1

Registreer uw interesse

Stap 2

Maak uw TAAP-account aan

Stap 3

Wij keuren uw account goed

Stap 4

Begin te verdienen

Nog 3 redenen om vol vertrouwen met Expedia TAAP te boeken

  1. Stabiel netwerk van aanbieders, competitieve tarieven en last minute-beschikbaarheid: Ruim aanbod van reisaanbieders: profiteer van toegang tot meer dan 700.000 accommodaties in meer dan 200 landen, pakkettarieven waarmee u gemiddeld 20% bespaart op accommodaties, exclusieve deals voor leden en last minute beschikbaarheid. Maak gebruik van ons aanbod van meer dan 700.000 accommodaties in meer dan 35.000 bestemmingen om te zorgen dat reizigers bij u blijven boeken.

  2. Restitueerbare reisopties binnen handbereik: meer dan 70% van de accommodaties op Expedia TAAP biedt opties met restitueerbare tarieven aan, wat geruststellend is voor reizigers.

  3. Een naadloze boekingservaring: profiteer van onze toonaangevende technologie en functies die door reisagenten over de hele wereld geprezen worden. Hieronder vallen met name de mogelijkheid om te filteren op Premium/Premium Plus-accommodaties en de beschikking over meer dan 75 miljoen door Expedia geverifieerde beoordelingen van reizigers om het vertrouwen van reizigers te stimuleren.

 

Nieuw bij Expedia TAAP? Registreer vandaag nog bij ons

Cijfers van Expedia TAAP

Meer dan 35.000

reisbureaus maken actief gebruik van Expedia TAAP

Meer dan 3.000.000

boekingen worden elk jaar door reisagenten gemaakt

Al meer dan 15 jaar

helpen we reisbureaus hun groeipotentieel te bereiken